Retourneren

Hoe retourneer ik mijn aankoop?

1) Je brengt je bestelling gratis terug bij Studio Oud

a) Je krijgt je geld retour contant of via de bank exclusief eventuele betaal- of verzendkosten of
b) U zoekt een ander product uit binnen ons assortiment voor hetzelfde bedrag exclusief eventuele betaal- of verzendkosten.

Studio Oud
Karreveld 59
4371 GA Koudekerke

 

2) Stuur op eigen kosten uw bestelling retour naar Studio Oud

Meld uw retour aan via e-mail op info@studio-oud.nl . Stuur na bevestiging het onbeschadigde artikel binnen 14 dagen na ontvangst in de, indien redelijkerwijs mogelijk, originele verpakking, naar het retouradres:

Studio Oud
Karreveld 59
4371 GA Koudekerke

Wij storten het volledige aankoopbedrag terug op uw rekening exclusief (eventuele) verzend- en betaalkosten van de zending. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Service en retournering beschadigde of onjuiste artikelen

Studio Oud hanteert een zichttermijn van veertien dagen (voor webshop bestellingen), ingaande de dag na ontvangst door of namens de koper. Tijdens de zichttermijn heeft de koper een herroepingsrecht, waarbij hij de mogelijkheid heeft om zonder enige verplichting zijnerzijds, de ontvangen goederen te retourneren. Je kunt het artikel na aanmelding via infor@sstudio-oud.nl o.v.v. van uw naam, telefoonnummer en ordernummer naar ons retouradres retourneren. Studio Oud raadt aan de bestelling via thuisbezorgen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren. Is een artikel beschadigd bij ontvangst? Meld dit dan zo snel mogelijk.

  • Je kunt onze klantenservice schriftelijk of per e-mail: (info@studio oud) vragen om herstel, vervanging of levering van het ontbrekende of gebrekkige gedeelte van het product. U krijgt altijd binnen 5 werkdagen bericht over de oplossing. Bij een vervangend nieuw artikel krijgt u deze gratis thuisgestuurd.
  • U kunt de overeenkomst ontbinden, door dit schriftelijk of per e-mail: (info@studio-oud.nl ) te melden. In dit geval storten wij het volledige bedrag terug op uw rekening inclusief verzendkosten.

U kunt het artikel dan kosteloos retour zenden naar ons retouradres.

 

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag Exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@studio-oud.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Mijn retour pakket is zoekgeraakt

Bewaar uw bewijs van retourverzending goed, mocht het pakketje kwijt zijn dan kunnen wij naar deze Track & Trace-code vragen. Studio Oud is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketjes.