Even Voorstellen

 

Mijn naam is Elly Aarnoutse, 57 jaar, woonachtig in Koudekerke en sinds 1 januari met pensioen. 
Tja wat moet je dan met je tijd....
Al klussende weg bij m’n compagnon, tevens mijn schoondochter, ontstond het idee om 2ehands spulletjes een nieuw leven in te blazen. Zo kwam studio-oud tot stand. Ik ben graag met de inrichting van mijn huis bezig dus dit is een mooie aanvulling en voor mij een heerlijke ontspanning. Verder heb ik drie zonen, drie schoondochters, vier kleinkinderen, een lieve man en dit allemaal woonachtig in hetzelfde dorp. Wat een rijkdom!
Groetjes Elly


 

 

"

Oude meubels met liefde en aandacht een tweede leven geven."

Studio Oud - Elly & Layla

" Vooral oude geleefde spullen combineren met nieuwe items is mijn favoriet "

 

Mijn naam is Layla Aarnoutse. Ik woon samen met mijn man en 2 kids in het Zeeuwse Koudekerke. Ik ben 35 lentes jong en ik ben altijd bezig met mijn interieur. Ik schuif en verander naar hartenlust. Ook al zijn ze daar thuis niet altijd even blij mee… Ik winkelde altijd al graag bij de kringloop en ook spulletjes van opa en oma’s mochten nooit weggegooid worden. Er staan dan ook al wat geschilderde stukken in huis die daar vandaan komen. 
Toen het idee ter sprake kwam om samen met mijn schoonmoeder iets te starten was ik meteen om en had ik niet kunnen bedenken dat het zo snel zou gaan. De opslag staat al zo goed als vol met allemaal leuke projecten. Ik zou zeggen blijf ons volgen en zeg het voort. Er komt nog genoeg voorbij bij Studio Oud.
Groetjes Layla