Meubels in opdracht laten stralen en/of schilderen

Je kunt bij ons ook terecht om je eigen meubel te laten stralen door een meubelstraler. 

Wat is stralen? 

Stralen kan op diverse manieren maar meestal wordt het doormiddel van zand of glaskorrels gedaan. Het glas of zand wordt met grote druk (compressor) tegen het meubel aan gestraald waardoor was, vernis of verf lagen verwijdert worden.

Dit is een snellere manier om meubels netjes kaal te krijgen zonder dat er restanten achter blijven. De basis is dan perfect voor de hechting van verf. De kast krijgt wel een grover uiterlijk na een straal behandeling. Na deze behandeling kan het meubel makkelijk geschuurd en afgewerkt worden.

 

Wil jij ook een "touch" van studio oud over jouw meubel? Dan gaan wij met alle plezier voor jou aan de slag. Na 4-6 weken komt jouw meubel terug bij ons in de werkplaats. Dan kiezen we samen een mooie kleur uit die helemaal in jou interieur past. Je kunt bij ons een kleur uit kiezen uit de collectie van Fusion Mineral Paint. Je hoort dan van ons wanneer jouw meubel klaar is en dan kun je de het meubel komen halen of eventueel kunnen wij ook bezorgen tegen een meerprijs. De verf moet dan 21 dagen uitharden, je mag het wel gebruiken maar voorzichtigheid is geboden.

Je krijgt van ons ook altijd een potje met verf mee om later eventueel wat bij te kunnen werken.

 

 

 

  • Het duurt ongeveer 4-6weken voordat het meubel klaar is.( mits het alleen gestraald en/of gelakt hoeft te worden)
  • Wij transporteren aan een extern bedrijf.
  • Aanbetaling vooraf
  • Uurprijs €42,50 exclusief BTW
  • Je kunt ook alleen opdracht geven voor een straal behandeling.
  • Het meubel moet op tijd bij ons gebracht worden. (de datum krijgt u mee met de offerte)
  • Eventueel bezorgkosten zijn exclusief.
  • Let op dat gestraalde meubels een grovere uitstraling krijgen.
  • Studio oud is niet aansprakelijk voor eventuele reparaties na het stralen (Het kan gebeuren dat met de enorme druk van het stralen iets verder los komt wat al los was. ) Uiteraard kan dit gerepareerd worden.

 


Deze kast op de afbeelding was eerst donkerbruin toen we de kast inkochten. Nadat deze is gestraald is de waslaag verwijderd en is het nu een prachtige eiken kast. De kast is nu onbehandeld, na behandeling kan de kleur natuurlijk wijzigen.


Vraag hier een offerte aan!Na het invullen van dit formulier kun je binnen circa 1 week een offerte verwachten. Bij vragen kun je altijd contact opnemen.